Foto,  Ur vardagen

Favorit i repris

ranunkelIdag är det fredag och jag är ledig. Det är bokat sedan länge och jag har sett fram emot det; en spa-dag på Marstrands Havshotell. I början av februari förra året var vi där senast och hade det så bra. Då såg det ut så här där. Idag är det ju snö här på västkusten så går jag ut och fotar idag blir det ett helt annat intryck.

Den där varma badtunnan ute ser jag fram emot extra mycket idag. Sitta där i några grader minus, med en varm mössa på huvudet och bara njuta. Ahhh…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.