Lyckligt lottad

värmekyrkanVilka fantastiska dagar jag har bakom mig! Resan med X2000 mot Stockholm tog andra vägar; i Katrineholm bytte vi tåg och åkte istället mot Norrköping. Konferensen hölls på Louis de Geer konferenscenter och tisdagskvällen tillbringade vi i den mäktiga Värmekyrkan där vi bland annat blev underhållna av Linda Pritchard, Andreas Lundstedt, David Lindgren och Petter. Vilken show! Så bra!

Jag är full av ännu fler nya intryck, har fått nya kunskaper och träffat otroligt många nya, trevliga och intressanta människor de senaste dagarna. Känner mig lyckligt lottad.

Idag är planen att jag ska till Borås och jag tror och hoppas att det blir ännu en givande dag där. Imorgon ska jag vara ledig…

2 reaktion på “Lyckligt lottad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *