Foto,  Ur vardagen

Lyckligt lottad

värmekyrkanVilka fantastiska dagar jag har bakom mig! Resan med X2000 mot Stockholm tog andra vägar; i Katrineholm bytte vi tåg och åkte istället mot Norrköping. Konferensen hölls på Louis de Geer konferenscenter och tisdagskvällen tillbringade vi i den mäktiga Värmekyrkan där vi bland annat blev underhållna av Linda Pritchard, Andreas Lundstedt, David Lindgren och Petter. Vilken show! Så bra!

Jag är full av ännu fler nya intryck, har fått nya kunskaper och träffat otroligt många nya, trevliga och intressanta människor de senaste dagarna. Känner mig lyckligt lottad.

Idag är planen att jag ska till Borås och jag tror och hoppas att det blir ännu en givande dag där. Imorgon ska jag vara ledig…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.