Foto,  Ur vardagen

Överkörd

vissenHelt överkörd kände jag mig när jag vaknade i morse – jösses! Det är inte ofta jag har den känslan och jag tycker synd om alla som varje morgon fajtas med den. Hemskt! Det rättade dock till sig ganska snabbt för min del så nu är jag på banan igen och sitter här och förbereder mig för en arbetsdag i Halmstad.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.