Födelsedagen & presenter

bukett

Oj, oj, oj – var ska jag börja? Det har varit en minst sagt händelserik helg! När jag kommit hem från jobbet i fredags gjorde jag mig i ordning för kvällen som vi tillsammans med herr och fru M, som jag skrivit tidigare, skulle tillbringa på Kajskjul8. Vi träffades hemma hos oss vid femtiden och rätt som det var rycktes ytterdörren upp och jag blev överraskad och otroligt glad när det visade sig att det var Mica och Kakel från Eksjö som dök upp. Jag hade ingen som helst aning så den hemligheten hade maken och paret M lyckats riktigt bra med.

Så tog vi oss in till Kajskjul8 där vi intog en trerätters och bjöds på en show av Stefan Andersson och hans underbara gäng som jag inte glömmer i första taget. Några nya låtar, några gamla. Jag skrattade och grät om vartannat och jag njöt verkligen av kvällen. Det blev sent den natten, då vi hamnade på en klubb på Magasinsgatan efteråt; kom i säng vid halv tre…

skumpa lykta colaNågon jag känner har sinne för humor, eller vad säger ni om den här presenten…?

Igår var vi på Kungsmässan en sväng med paret Eksjö och sedan gjorde Mica och jag ett antal pajer som vi skulle bjuda på på kvällen då vi fick gäster. När gästerna kommit och jag tvingat alla att lägga sina mobiler i en korg (tack för tipset familjen M) åt vi, umgicks, körde norsk karaoke och hade det riktigt mysigt.

Idag åkte Eksjö hem, maken och jag gick stadspromenaden och hälsade på mamma som tyvärr var riktigt dålig då hon åkt på en förkylning. Sen tankade och tvättade vi min jobbil och gick på Kungsmässan en sväng. Jag skulle byta ett par av löparskorna jag fick av maken i present då de var för små. Jag passade även på att köpa mig ett par varma kängor, ett par skinnhandskar eftersom jag tappat bort mina gamla samt ett linne som jag ska ha under den fina spetsblusen jag fick av svägerskan och svågern.

löpskor barfota blus jeans

tulpaner2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *