Foto,  Ur vardagen

Min dag

solnedgång2Frukost på sängen har jag fått idag, soluppgången är magisk,  det är en klar, kall och vacker vintermorgon och det är min fyrtiofemårsdag. Kan det bli mycket bättre? Jo, faktiskt, det kan det. Ikväll ska vi se och höra Stefan Andersson på Kajskjul8. Made in China har premiär och det ska bli så trevligt! Men först jobb! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.