183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Jaga dammtussar

maskrosDet blir inte så mycket annat än jobb och träning/motion för min del just nu men igår kväll efter stadspromenaden (19/183) hann vi faktiskt med att städa här hemma också. Yay! Det behövdes och jag är glad att vi hann med det igår för i helgen blir det lite roligheter och då hinner vi inte jaga dammtussar – nej, min själ!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.