På plussidan

whiterose2Igår kväll efter jobbet var det skönt att köra ett medeljympapass på Friskis. Ett riktigt bra, fartigt och intensivt pass var det. Härligt! Därmed är pass 18 av 183 avklarat.

Jag gillar att ligga i fas – man vet aldrig om eller när det dyker upp en skada eller om man blir sjuk. Då är det gott att ligga på plussidan. Minst varannan dag under hela året är ju tanken att jag ska göra en aktivitet men det segade lite i början i och med att jag hade ont i höften första veckan i år och hade svårt att röra mig. Men som sagt, nu är jag i fas igen. Känns bra!

Idag skulle jag egentligen ut och åka i Borås med omnejd, men min kollega där ligger hemma med ryggskott så det blir istället en dag på kontoret i Göteborg för min del. Det blir bra det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *