183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

På plussidan

whiterose2Igår kväll efter jobbet var det skönt att köra ett medeljympapass på Friskis. Ett riktigt bra, fartigt och intensivt pass var det. Härligt! Därmed är pass 18 av 183 avklarat.

Jag gillar att ligga i fas – man vet aldrig om eller när det dyker upp en skada eller om man blir sjuk. Då är det gott att ligga på plussidan. Minst varannan dag under hela året är ju tanken att jag ska göra en aktivitet men det segade lite i början i och med att jag hade ont i höften första veckan i år och hade svårt att röra mig. Men som sagt, nu är jag i fas igen. Känns bra!

Idag skulle jag egentligen ut och åka i Borås med omnejd, men min kollega där ligger hemma med ryggskott så det blir istället en dag på kontoret i Göteborg för min del. Det blir bra det också.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.