Foto,  Ur vardagen

Nattskift

vinterland

Hjärnan väcker mig om nätterna då den tydligen bestämt sig för att jobba nattskift också. Saker jag hört och tänkt på under dagen försöker hitta sina platser och lägga sig till ro i sina fack; det stökas och bökas runt rejält där inne. Och andra saker, saker som jag absolut inte får glömma, studsar runt i hjärnrummet som squashbollar; hårt och intensivt. I natt har jag varit vaken en timma ungefär och nu på morgonen när jag tittar på de tankar jag skrivit ner har jag tio punkter att ta tag i och ta reda på under dagen. Men jag trivs och det är kul. Det är bara mycket nytt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.