183 motionspass 2014,  Foto,  Ur vardagen

Nya spår

tulpanerRedan måndag – hej vad fort helgen gick! 😉

Idag ska jag ut och åka med en kollega. Ingen aning om hur dagen kommer att bli, men hjärnan ska nog hur som helst vara förberedd på att få skapa nya spår och plats för nya kunskaper.

Ikväll är planen att jag ska avverka motionsaktivitet nummer 17 för i år…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.