Ur vardagen

Bra dag

tossanojagIgår kom sonen, hans sambo och Tossan hit. Det är alltid lika trevligt när de kommer. Vi åt mat, umgicks och spelade spel medan snön föll utanför. Så mysigt. Och idag har vi vaknat upp till en helt sagolik vinterdag. Det är så vackert med den vita snön, den blå himlen och solen som strålar att det nästan gör ont i mig. Det är några minusgrader ute och jag är så sugen på att ge mig ut och fotografera. Äntligen! Tjo-hoo! Det här blir nog en bra dag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.