Veckan som gått

lyxlördagFörsta veckan på nya jobbet rasslade på bra. Trots att jag redan berättat lite följer här en sammanfattning av veckan som gått. Måndagen tillbringade vi på chefens kontor i Göteborg. Där informerades jag om en hel del och utrustades med mobiltelefon, en liten handdator, kläder och tjänstebil. Kul!

På tisdagen kikade vi på mitt lager och resten av dagen ägnades åt kundbesök i Kungsbacka och Lindome. I onsdags kom min dator och vi var hos kunder i Varberg. I torsdags for vi runt och träffade kunder i Sätila, Kungsbacka och Lindome.

Igår jobbade vi alltså hemma hos mig och idag, lördag, ska jag smälta alla nya intryck; allt nytt jag hört och sett. Det känns riktigt bra och jag tror att jag kommer att trivas väl på Coca-Cola. Det ska bli kul att jobba på ett så stort företag och med ett av världens största varumärken! 🙂

1 kommentarer till ”Veckan som gått

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *