Foto,  Ur vardagen

Veckan som gått

lyxlördagFörsta veckan på nya jobbet rasslade på bra. Trots att jag redan berättat lite följer här en sammanfattning av veckan som gått. Måndagen tillbringade vi på chefens kontor i Göteborg. Där informerades jag om en hel del och utrustades med mobiltelefon, en liten handdator, kläder och tjänstebil. Kul!

På tisdagen kikade vi på mitt lager och resten av dagen ägnades åt kundbesök i Kungsbacka och Lindome. I onsdags kom min dator och vi var hos kunder i Varberg. I torsdags for vi runt och träffade kunder i Sätila, Kungsbacka och Lindome.

Igår jobbade vi alltså hemma hos mig och idag, lördag, ska jag smälta alla nya intryck; allt nytt jag hört och sett. Det känns riktigt bra och jag tror att jag kommer att trivas väl på Coca-Cola. Det ska bli kul att jobba på ett så stort företag och med ett av världens största varumärken! 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.