Jobba hemifrån

litenbukettKörde mitt trettonde motionspass för i år igår kväll – ett medeljympapass på Friskis. Så skönt! Och på Viktväktarna gick det också bra;  jag ligger fortfarande under min målvikt. Kanon!

Vi har fått lite snö igår och i natt och det snöar fortfarande. Mysigt. Året kunde inte ha börjat bättre. Men lite orolig är jag allt för maken som varit i Köpenhamn sen igår och idag ska ta sig hem genom Skåne och södra Halland. Jag ser på nyheterna att där nere har det kommit ännu mer snö och en hel del olyckor har skett. Håller tummarna för att jag få hem honom hel och hållen i eftermiddag.

Idag ska jag jobba hemifrån. Jag ska försöka få ordning på kopplingen skrivare/jobbdator, dongeln, ruttdatorn, boka samåkningar med kollegor nästa vecka, fördjupa mig i intranätet, ta in kunskap om olika programvaror, kalkyler, mallar och annat smått och gott. Jag ska inte klara av allt detta själv utan chefen kommer hit och hjälper mig. Det blir nog en riktigt intressant, bra och givande dag hoppas jag.

2 kommentarer till ”Jobba hemifrån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *