183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Jobba hemifrån

litenbukettKörde mitt trettonde motionspass för i år igår kväll – ett medeljympapass på Friskis. Så skönt! Och på Viktväktarna gick det också bra;  jag ligger fortfarande under min målvikt. Kanon!

Vi har fått lite snö igår och i natt och det snöar fortfarande. Mysigt. Året kunde inte ha börjat bättre. Men lite orolig är jag allt för maken som varit i Köpenhamn sen igår och idag ska ta sig hem genom Skåne och södra Halland. Jag ser på nyheterna att där nere har det kommit ännu mer snö och en hel del olyckor har skett. Håller tummarna för att jag få hem honom hel och hållen i eftermiddag.

Idag ska jag jobba hemifrån. Jag ska försöka få ordning på kopplingen skrivare/jobbdator, dongeln, ruttdatorn, boka samåkningar med kollegor nästa vecka, fördjupa mig i intranätet, ta in kunskap om olika programvaror, kalkyler, mallar och annat smått och gott. Jag ska inte klara av allt detta själv utan chefen kommer hit och hjälper mig. Det blir nog en riktigt intressant, bra och givande dag hoppas jag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.