183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Lite träning

lilyagainEn femkilometers kvällspromenad igår blev årets tionde aktivitet för min del. Gott så, men jag ville så gärna ut och springa igen – har ju inte varit ute och gjort det sen nyårsafton på grund av höften…

Så i morse när jag slog upp mina melerade väcktes tanken att jag skulle ge mig ut på en liten morgonrunda. Funderade på det en stund i sängen: ”Är det värt det? Eller ska jag ligga kvar och försöka somna om?  Minusgrader, isiga gångbanor och mörkt ute. Vad fasen ska jag upp och göra så tidigt…? Men tänk om jag tappar konditionen helt och hållet. Tänk om jag får vrålont i höften igen? Det är det absolut inte värt, men jag måste ju försöka…” Ja, ungefär så gick tankarna.

Tjugo i sex var jag ombytt och satte fart. Sjukhusrundan fick det bli; en trekilometare. Och jag lovade mig själv att kändes det inte bra i höften skulle jag gå resten. Det funkade och nu är jag sååå nöjd med mig själv; pass 11 av 183 är härmed avklarat. Och gör jag något mer idag; tar en promenad, tränar hemma eller kör ett pass på Friskis är det bara en bonus.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.