183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Hej då!

hejdåSå var då julen över, även officiellt, igår. Och då kom snön. Onödigt kan tyckas, men jag var ute och tog en PW igår kväll när det snöade och trots att det blåste en del och det emellanåt gjorde riktigt ont i ögonen när snön träffade dem var det ganska mysigt. Och så blir ju världen lite ljusare i och med snötäcket. Det känns bra. Liksom nya jobbet. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.