Foto,  Ur vardagen

Välkomnar det nya

solnedgångUrsäkta om jag genom att nu blogga en timma senare förstör dina morgonrutiner, men jag välkomnar det nya idag; att kunna gå upp senare på morgonen, att inte alltid behöva vara först på kontoret, vinterkylan (nästan tio minusgrader) och mitt nya jobb! Om en timma blir jag upphämtad och så bär det av in till Göteborg där jag ska få en introduktion och bekanta mig med mina nya arbetsredskap. Spännande!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.