Foto,  Ur vardagen

Något blir det

whiteroseSöndag morgon och idag är planen att julen ska bort hos mor. Förutom det blir det något av en tvätt- och klädvårdsdag här hemma, jag ska fotografera en del temabilder och annat och dessutom vill jag motionera. Om jag ska ta mig till Friskis, köra något hemma eller våga mig ut på en liten löprunda har jag inte bestämt ännu, men något blir det.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.