Foto,  Ur vardagen

Nöjd är bara förnamnet

astad1astad2 astad3 astad4 astad5Nyss hemkommen från charmiga Ästad gård och nöjd är bara förnamnet…

Vi landade i Tvååker vid tretiden igår och checkade in på vårt mysiga rum. Så bytte vi om till badkläder och traskade iväg till Sinnenas spa; bastade, satt i varm badtunna och tittade ut över det vackra området medan mörkret sänkte sig. Så mysigt!

Därefter gjorde vi oss i ordning för middagen som bestod av en trerättersmeny som var riktigt, riktigt bra. Mätta och belåtna somnade vi på kvällen i de sköna sängarna.

Frukostbuffén i morse var också väldigt bra och vid sådana tillfällen önskar jag att jag kunde äta precis hur mycket som helst. Jag vill inte bli mätt utan bara äta mer och mer och mer. Mums!

På vägen hem i förmiddags stannade vi till hos sonen och hans sambo i Åsa och drack en kopp kaffe. Trevligt.

Nu ska vi städa bort julen, sedan handla och efter det bara ha en lugn och skön hemmalördag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.