Foto,  Ur vardagen

Håll tummarna

liljorivasJapp, idag är planen att maken och jag ska till Ästad gård för lite SPA-lyx. Om jag nu blir färdig på jobbet och kan komma iväg vill säga. Jag gör min sista dag på gamla jobbet idag och det är en del som ska avslutas när man avvecklar sig själv på en arbetsplats. Så håll tummarna för att jag får ihop det och kan komma iväg i eftermiddag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.