Foto,  Ur vardagen

Svårstartad

äppleDet blev en lång men bra dag i Jönköping igår och det var mycket nytt, precis som jag trodde; en helt ny värld. Fylld av interna förkortningar och uttryck som jag hoppas att jag ska få kläm på så småningom. Och som det verkar – himla goa arbetskamrater – ett helt gäng.

I natt har jag sovit som en klubbad säl och jag känner mig lite svårstartad så här på morgonkvisten. Olikt mig, men jag hoppas snart vara igång.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.