183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Nya intryck

rosvasKänner mig pigg och fräsch som en rosenknopp idag. Tränade cirkelgym igår kväll (pass 4 av 183 avklarat) och kände mig precis hur stark som helst. Grym känsla!

Och den sköna känslan sitter i även idag – en dag som jag ska tillbringa med mina nya kollegor i Jönköping. Det känns jättespännande. På måndag börjar jag ”på riktigt”, men det är bra att vara med på mötet redan idag, så det känns fint att kunna ha ordnat med det.

Ikväll hoppas jag ha hela huvudet fullt av nya intryck och saker att tänka på. Ingen träning inbokad idag, men sonen och hans sambo kommer hit och det ska bli trevligt att träffa dem igen.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.