183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Blickar framåt

blickarKänslan idag, inför den här veckan, är härlig och jag blickar framåt med spänning och glädje. Men det gäller att ta en dag i taget; det är tisdag idag och det blir först jobb som vanligt och till kvällen har jag bokat in mig på ett cirkelgympass på Friskis. Härligt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.