183 motionspass 2014,  Träning

Hopp & lyft

3av183coreÅrets tredje träningspass blev ett corepass hemma. Precis när jag skulle ge mig ut och powerwalka började det nämligen ösregna och jag var inte alls sugen på att gå ut då.

Så jag åkte och handlade och sedan tänkte jag åka bort till Friskis och köra ett pass där istället, men nej – det var så in i bomben kallt och blåsigt att jag inte för mitt liv ville ge mig ut igen.

Men jag hade ju bestämt mig för att träna något idag och då kom jag att tänka på tränings-DVD:n ”Stark & Stabil” som jag köpte på Friskis för länge, länge sen. Sagt och gjort, så fick det bli. På med träningskläder och på med TV:n och DVD-spelaren, bort med fotpallen i vardagsrummet och vips så var jag i gång: böj & sträck, hopp & lyft och upp & håll – hej å hå. Skönt!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

 • Anette

  Härligt vännen !!!! Ska blicka bakåt i din fina blogg när det finnes lite tid över !
  Jag har oxå kommit igång med lite träning o åter på bloggsidan !
  Keep going !!
  kramen

  • skapica

   Tack, Anette. Ja, jag såg att du rasslat igång igen. 🙂
   Försökte kommentera ett inlägg hos dig men det gick inte; nu har du mig dock fast igen… 😉
   Så nu kan du ju hänga på min utmaning 183pass2014 också – du har ju redan en hel månads träning planerad. Välkommen!
   🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.