Foto,  Ur vardagen

Änglavakt?

sockerlyktaPå bilden ovan ett dagispyssel som sonen skapade när han var liten. Den har hängt med sen dess, denna söta sockerbitslykta, men häromdagen lyste den upp vår tillvaro för sista gången.

Jag gick förbi den där den stod på byrån i hallen och kände att det luktade. Inte en oangenäm doft alls, nej snarare tvärtom, det luktade gott. Jag kunde inte riktigt placera doften men tänkte att det luktade som att någon höll på att göra godis. Socker? Mmm, smält socker…

Åh, jädrar vilken tur att jag upptäckte det! Det var ju sockret i lyktan som börjat smälta! Helt svart på insidan var lyktan vid det laget och i botten bara en tunn pappskiva. Änglavakt? Jotack, det skulle jag faktiskt vilja påstå.

Röd dag idag och en extrasöndag får vi alltså denna vecka – härligt! Jag har inga planer alls för dagen mer än att jag tänker motionera på ett eller annat sätt. Och så ska jag ska fixa med lite papper, köra en maskin tvätt eller två, planera veckans middagar och handla.

Maken är iväg på inomhusfotbollscup hela dagen, så jag har bara mig själv att ta hänsyn till och tänka på hela dagen. Vad vill jag? Ja, det är läge att fråga sig en dag som denna och vad jag än väljer kommer jag att vara nöjd när kvällen kommer.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.