365 foton 2013,  Foto

365 foton 2013

365_3365_2 365_1Jag antog fotoutmaningen 365 foton 2013 men när jag råkade ut för datahaveriet i juni tappade jag som sagt sugen och lusten att fortsätta. Jag hade förberett ett antal bilder, det har jag redan berättat tidigare, och nu när bilderna är räddade och de inte går att använda för årets utmaning – 365 foton 2014 – lägger jag upp dem här i små bildkollage. För sakens skull. Och för att de finns.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.