183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Socker?

rosorljusEn härlig dag har det varit idag också. Sov länge, fotograferade en hel del till fotoutmaningen 365 foton 2014 och så fick vi besök av sonen och hans sambo. Vi pratade bra hundnamn bland annat eftersom de får sin nya hund om några veckor. Jättespännande! Jag tycker hon ska heta Socker. Vilket är ditt bästa hundnamn?

På eftermiddagen gick maken och jag ut på en promenad. Klarade av stadspromenaden idag (5 kilometer) och det kändes ingenting i höften. Skönt! Nu är jag på gång igen. Känns bra. Mitt andra av 365 pass 2014 är härmed avklarat. Woo-hoo, nu kör vi!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.