183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Njutning!

flaskrosorSov länge i morse – ah, så skönt! Jag uppskattar verkligen när jag kan göra det. Sedan kände jag efter hur det var med höften genom att ta en liten promenad. Det är inte läge att springa än om jag säger så, men det kommer nog så småningom.

Det fick bli en cykeltur till Kungmässan istället – inte fy skam det heller. Det var faktiskt riktigt skönt. Jag köpte några nya krukväxter till köksfönstret, en bukett tulpaner, en bukett rosor och några liljor. Mmm… Njutning!

Årets första motionspass för mig blir alltså det här lilla kombipasset promenad + cykling. Hoppas snart kunna köra på lite hårdare – har 182 pass kvar att klara av i år!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.