Foto,  Ur vardagen

Grotta ner sig

vitliljaHöften är bättre och det är fredag – kan det bli mycket bättre än så? Ja, det skulle väl vara att få ligga kvar i sängen jämte semesterfiraren då, men äsch, den här dagen är snart gjord den också.

Igår hyrde vi oss ett gäng filmer; del två, tre och fyra av Fjällbackamorden. Vi hyrde ettan i mellandagarna och nu ville vi se resten. En film hann vi med igår kväll och i helgen tar vi de andra två. Trevligt att ha detta att se fram emot.

En film kvar att hyra i serien har vi efter det och sedan får vi ge oss på något annat. Det är skönt att få såna här ryck ibland och bara grotta ner sig i någon serie.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.