Foto,  Ur vardagen

Hur fint som helst

rosbukettInga problem att komma upp idag faktiskt. Jag var lite orolig att den senaste tidens ledighet skulle göra att jag skulle få toksvårt att somna igår kväll och att det skulle bli tufft att komma upp så här tidigt på morgonen, men icke – det gick hur fint som helst.

Egentligen skulle jag haft semester idag och imorgon också, men med tanke på att jag sagt upp mig och det fortfarande finns en del som ska klaras av på gamla jobbet innan jag slutar blir det till att jobba dessa två dagar. Så, nu är det dags att sätta fart på den här dagen – ha nu en härlig torsdag, det ska jag ha!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.