Foto,  Träning,  Ur vardagen

Ut med det gamla

HappynewyearNyårsfirandet igår var väldigt trevligt. Vi hade bokat bord på en restaurang här i stan och avnjöt en trerätters nyårssupé med några glas gott vin och blev underhållna av en trubadur.

Vid tolvslaget bjöd ägaren vårt sällskap på en flaska bubbel samt fina fyrverkerier och vad passade väl bättre att fira i samband med det än en förlovning? Ja, sonen och hans sambo slog alltså till vid tolvslaget och lyckan var stor bland alla i sällskapet. En riktigt fin avslutning på det gamla året och en bra början på det nya.

Idag har jag varit hemma och passat på att rensa ut några pärmar och lådor på kontoret. Jag måste ju göra plats för mitt hemmakontor och nu är jag riktigt nöjd med mig själv.

Det var en bra dag att välja till att kasta ut massa gammalt och göra plats för nytt dels med tanke på att det är ett helt nytt år som ligger framför oss med allt vad det nu innebär men även för att jag behöver vara hemma och vila min höft som har börjat krångla på sistone.

Förra veckan fick jag ont efter att jag varit ute och sprungit och smärtan hängde i ett par dagar, men igår kände jag mig fit for fight igen, så jag gav mig ut på en joggingrunda som jag planerade skulle bli sju kilometer. Men redan efter bara ett par kilometers löpning började det göra ont och när jag sprungit ungefär fyra kilometer gav jag upp och ringde maken som fick komma och hämta mig och köra hem mig.

Trots hans hjälp med massage, muskelstift och lite healing haltade jag runt som en gammal tant igår kväll och nu gör jag nog bäst i att vila upp mig några dagar. Ingen löpning och ingen annan träning heller – bara små promenader till att börja med och sen får vi se… Jag har ju utmaningen 183pass2014 att sträva efter så jag hoppas jag snart är på banan igen.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.