Foto,  Träning,  Ur vardagen

Tack för i år

Happynewyear2013 års sista dag är här och det är solmulet här i Kungsbacka idag. Ingen snö men heller inget regn. Tacksam för det.

Någon form av motion ska jag hinna med här under dagen; en promenad, jogging och/eller Friskis nyårsjympa. Vad det än blir så ska det bli skönt att träna ut det gamla året.

Ikväll ska vi på nyårssupé med sonen och hans sambo, hennes mor och bröder m fl. Det känns som ett bra sätt att avsluta det här året och nu ser jag med spänning fram emot vad 2014 har att erbjuda; med nytt jobb och allt…

Men innan året är slut vill jag passa på att tacka dig som läser min blogg, kommenterar (här och i verkligheten) ger mig feed back, berömmer mina bilder och delar mitt liv bara genom att finnas där, kika in och läsa här emellanåt. Tack så mycket för allt i år – hoppas du följer med mig även under nästa år.

Gott slut och ett riktigt gott nytt år önskar jag dig!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

 • Ann

  Gott Slut och förhoppningar om ett härligt 2014 önskar jag dig! Gillar din blogg jättemycket och är inne varje dag. Tittar på alla dina fina bilder och blir peppad på att komma igång med träningen vilket jag gjort så här i slutet av 2013. Hänger på 183 pass under 2014. 2014 ska ingen bältros m m få sätta stopp för min träning som var så bra under 2012. Hoppas att ni får en trevlig avslutning idag på detta året.

  • skapica

   Tack för din fina kommentar och vad kul att du är med Ann. Själv får jag ju tyvärr vila igång det nya året, men jag ska göra allt jag kan för att klara av mina tänkta träningspass även detta år. Gott nytt år på dig! 🙂

 • Mor

  Först av allt önskar jag dig ett gott slut på detta året och ett riktigt gott 2014!
  Som du vet älskar jag att läsa om det du gör och titta på alla underbara bilder du delar med dig av. Självklart är jag mycket spänd på att få höra om ditt nya jobb, men också allt om alla vi båda älskar.
  Hoppas er kväll blir fantastisk, härlig och minnesvärd!
  Nyårskramar en masse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.