Foto,  Ur vardagen

Utkravlande tävlingsjävlar

hyacintljusKvällen hos svägerskan och svågern igår var riktigt, riktigt bra  – gott att äta och dricka fick vi och trevligt hade vi. Julklappsspelet gick till att börja med ganska hövligt till, men sen när vi visste vad vi egentligen slogs om och ville ha av varandra kravlade sig tävlingsjävlarna i oss ut och det hojtades och tjoades så det stod härliga till. Kul! En lyckad kväll.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.