Foto,  Träning,  Ur vardagen

Rasp & spel

hyacintbilderLördag förmiddag och Jay Smith håller mig sällskap här vid datorn. Grymt härligt rasp i den rösten!

Idag är planen att jag ska ge mig ut med pulsklockan igen – ska bara låta frukosten sjunka ner ordentligt så jag inte får håll. Undrar hur långt jag ska försöka mig på att komma idag…?

Senare idag kommer sonen och hans sambo hit igen och sover över i natt. Tillsammans ska vi i kväll besöka svägerskan och svågern för det årliga julklappsspelet. Det ska bli trevligt. Hur ser din lördag ut?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.