Foto,  Träning,  Ur vardagen

God fortsättning

fortsättningDet regnade så gott som hela dagen igår och det har fortsatt regna även idag. Det är uppehåll just nu dock. Ingen riktig julstämning direkt, men vi har haft det bra ändå. Vi började med att besöka svärmor och svärfar en sväng igår, fortsatte vidare till mor och sedan åkte vi hem och tog emot sonen, hans sambo och hunden Tossan, åt julmiddag, hade julklappsutdelning, spelade spel och bara myste ända in på kvällen.

Myset fortsätter idag, Tossan är kvar hos oss medan ungdomarna är iväg och firar jul med svärdotterns familj och släkt, och sedan kommer de tillbaka till oss och stannar en natt till. Snacka om att ha dragit vinstlotten denna jul! 🙂

Snart tror jag att jag ska ge mig ut på en liten tur och testa pulsklockan som var en av många fina julklappar jag fick igår. Springa av mig några av chokladbitarna jag stoppat i mig… God fortsättning och på återhörande.

pulsklocka

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.