God fortsättning

fortsättningDet regnade så gott som hela dagen igår och det har fortsatt regna även idag. Det är uppehåll just nu dock. Ingen riktig julstämning direkt, men vi har haft det bra ändå. Vi började med att besöka svärmor och svärfar en sväng igår, fortsatte vidare till mor och sedan åkte vi hem och tog emot sonen, hans sambo och hunden Tossan, åt julmiddag, hade julklappsutdelning, spelade spel och bara myste ända in på kvällen.

Myset fortsätter idag, Tossan är kvar hos oss medan ungdomarna är iväg och firar jul med svärdotterns familj och släkt, och sedan kommer de tillbaka till oss och stannar en natt till. Snacka om att ha dragit vinstlotten denna jul! 🙂

Snart tror jag att jag ska ge mig ut på en liten tur och testa pulsklockan som var en av många fina julklappar jag fick igår. Springa av mig några av chokladbitarna jag stoppat i mig… God fortsättning och på återhörande.

pulsklocka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *