God jul & Merry Christmas

Julkort2013God jul, släkt och vänner, alla jag känner och inte känner. Så här ser det ut hemma hos oss denna julafton. Det vi saknar just nu är snö och människor i huset. Snön kan vi glömma i år, men senare idag kommer sonen och hans sambo hit för att fira jul med oss.
Det ser jag fram emot väldigt, väldigt mycket. Men först nu frukost och sen besök hos ”de gamle”. Merry Christmas everybody!

God-jul

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till God jul & Merry Christmas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.