Foto,  Ur vardagen

Dan före dopparedan

danföredanDan före dopparedan – tänk, nu är det redan den dagen. Än återstår ett par saker innan julefriden kan sänka sig över oss och vårt hem. Vi är dock lediga idag så det ska nog inte bli några som helst problem att få ihop det allra sista.

Nya jobbet kräver att jag ska göra ett drogtest, så det har jag en bokad tid för idag på förmiddagen och sen ska några fler julklappar inhandlas. Därefter ska här göras Jansson, griljeras skinka, plockas fram julgottor och tittas på uppesittarkväll på TV. Ja, vi har köpt oss varsin Bingolott också – årets enda för vår del – återstår att se om jag är lika irriterad som vanligt efteråt…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

  • Mor

    God middag, nu har du/ni säkert ”betat” av en del av det som du/ni har på er agenda för dagen…men Bingolotto…finns det fortfarande? 😉 Önskar er stort LYCKA TILL med spelet i alla fall och hoppas kunna ”gratta” till vinsten i morgon då vi ses. Ha det gott till dess! <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.