Foto,  Ur vardagen

Sol, rosor, mistel, fika och en nöjd Jessica

Idag sken solen för första gången på jag vet inte när och jag kunde fota både inne och ute. Yippie – helt underbart! Maken och jag passade på att ta en promenad i det fina vädret. Vi började med att gå upp till Tingberget där min svägerska tipsat om att det kunde finnas mistel…

Mot en husvägg fick vi syn på dessa blommande rosor. Kändes som att det var väääldigt långt kvar till jul plötsligt. Det är den 22 december och rosorna blommar! Det måste väl vara i klass med ”Mamma Mia, hundar pratar mat…” Eller?

decemberros2
decemberros1Nå, det fanns mistel hos Tingbergets blommor som tur var. När jag tänker efter är det inte första gången man kan få tag på det där, när det är slut överallt annars. (Note to myself: keep that in mind.)

mistelSen tog vi en fika på Espresso House på Kungsmässan och därefter hälsade vi på hos mamma en liten stund. Mysigt.

coffeeNär vi kom hem plockade vi fram julsakerna, jag fixade till några nya hyacinter och så pyntade vi klart här hemma. Väldigt nöjd med den här dagen så här långt – yeah!

grimas

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.