Foto,  PhotoShop,  Ur vardagen

Julmatsentusiaster

ljus2Planen var att gå på Jul på Liseberg med ungdomarna idag men vi har fått ändrade planer. Och det gör ingenting för usch och fy vilket jädra skitväder vi har här idag! Det blir till att handla julmat, städa av, pynta lite och fixa & dona istället. Åker nu innan heeela ICA fylls av julmatsentusiaster.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.