Foto,  Ur vardagen

Helt uppåt väggarna

rosbildNu förbereder jag mig och börjar gå in för landning… En arbetsdag kvar innan julledigheten och jösses vad jag behöver detta! Den kommande ledigheten får bli en omstart, som en elchock, för min kropps tidsuppfattning är helt uppåt väggarna – fortfarande! Jag är förbi av trötthet när klockan är nio på kvällen och vaknar strax innan fyra på morgonen. Önskar att jag kunde vara uppe till tio åtminstone och vakna först vid fem. Jag får jobba på det över jul och nyår.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.