Foto,  Ur vardagen

Full rulle

whiterose2Vaknade med världens huvudvärk i morse – inte kul. Men jag ska göra vad jag kan för att göra den här dagen så bra som möjligt. Börjar med ett litet nyhetsbrev så här på morgonkvisten och jobbar undan så mycket jag kan på jobbet. Sen är det dags för kontrollvägning på Viktväktarna i kväll och så hoppas jag få lite motion i kroppen. Full rulle.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.