Foto,  Ur vardagen

Flow!

ästadFör ett par år sedan hade vi förmånen att få tillbringa en natt i denna ljuvliga miljö på Ästad gård tillsammans med svägerskan och hennes familj. Och nu ska vi snart få åka dit igen, maken och jag, för jag har varit i farten och tävlat igen! Fick mejl igår om att jag vunnit en spavistelse med mitt bidrag till halland.se. För det första hade jag svarat rätt på frågan som ställdes och så hade jag diktat ihop följande:

När jag är där, mitt uppe i julens bestyr,
mina tankar till lugn, ro och lyx ofta flyr.
Julfest med jobbet, julbord att äta;
klappar i mängder och lussebrödsfläta.
Julmat i överflöd – och visst får det kosta!
Från sill att lägga in till kastanjer att rosta.

När jag är där, vid vacker halländsk strand,
har jag handduk om håret och blir tagen omhand.
Tofflor, morgonrock och välgörande spa,
behandlingar, bad och krämer så bra.
Jag tar gärna en egotripp mitt i givandets tid…
Oh shit, där brändes köttbullarna vid!

Här kan du se vilka mer som vann och deras bidrag.

Så under julledigheten bär det nu alltså av till Ästad. Snacka om en fin extrajulklapp! Jag är så glad nu och det går så bra nu – vilket flow jag är i!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.