Foto,  Ur vardagen

Det känns bra nu…

happyJag är oftast glad och mår för det mesta bra, men just nu är jag allt lite extra glad. Bidragande faktorer är den stundande julledigheten, nya jobbet och att mamma för tillfället efter omständigheterna mår bra. Nja, inte bra förstås, men tack vare ny medicin har hon det mycket lättare med andningen nu och igår när vi var där blev jag helt varm i kroppen när jag märkte hur pigg hon var. Det känns bra nu…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

  • Mor

    Hej älskade dotter, och som du vet så älskar jag ordspråk också.
    I dag använder jag mig av ”Carpe Diem” och njuter tillsammans med dig så länge det varar för det känns helt underbart.
    Din käre far har varit här i dag och han hälsar!
    Kram från oss båda till er båda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.