Foto,  Träning,  Ur vardagen

Jag njuter

silhuettJulgodiset igår blev helt perfekt; Rocky Road, lakritskola, Pollyfudge och vodkaspetsade chokladbollar tillverkades. Mmm, gott! Det är en mysig tid nu så här innan jul… Jag njuter.

Igår var jag på Friskis traditionella juljympa. Det är helt fantastiskt vad mycket energi man går hem med efter ett sådant pass, trots att jag inte är den som fegar, utan kör järnet. Man tycker kanske att energin borde ta slut, men istället fylls den alltså på. Det får nog bli nyårsjympa för min del också – det brukar vara kul. Nån som ska med?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.