365 foton 2013,  Foto

Tema 250 – Regn – 154/365

250-regnPassar på att lägga in denna bild, för den är verkligen med sanningen överensstämmande idag. Det ÄR så grått och tråkigt och det kommer nog inte ens att bli ljust ute idag. Famlar runt i halvmörker här inne fast klockan är kvart i tio. Idag får det nog bli julbak tror jag…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • Mor

    Trevlig tredje advent (men åh, vad fort tiden går).
    Ditt tema idag stämmer verkligen in på ordspråket ”inget ont som inte har något gott med sig”, detta gör ju att du får julbaket avklarat menar jag.
    Sänder varma hälsningar och stort GRATTIS till det nya jobbet från Röshult!
    Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.