Foto,  Ur vardagen

Anledning att fira

taittinger2Jahåpp, så var det då fredag igen. Fredagen den trettonde till och med. Och Lucia. Trevligt. Fredagen den trettonde är ingen otursdag alls som jag ser på det.Tvärtom, jag tycker ofta att just fredagen den trettonde är en riktigt bra dag och idag är inget undantag.

Särskilt inte som jag ser att det finns all anledning i hela världen att korka upp en flaska bubbel i kväll. Jag säger inte mer än så än så länge, men som sagt, det finns anledning att fira! 🙂  Wee-hoo!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.