Foto,  Träning

Mer sånt, tjohoo!

ranunkel

Jag ändrade mig angående träningen igår. Bokade om spinningpasset till ett vanligt medeljympapass istället. Herre jösses vad det är kul! Fullt ös och en ordentlig genomkörare för hela kroppen. Mer sånt – tjohoo!

Imorgon har jag bokat cirkelgym, på lördag planerar jag en löprunda och på söndag är det dags för juljympan på Friskis. Jodå, jag har allt klarat mina 183 pass 2013; 217 aktiviteter har jag skrivit upp i min kalender hittills; promenader, joggingturer, cykelturer, cirkelgym, spinning och jympa i en härlig blandning. Jag älskar att träna! Mer sånt – tjohoo!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.