183 motionspass 2014

183passDet ska bli en hel drös plusgrader idag och vintern tar ett rejält kliv tillbaka känns det som. Största fördelen med det är det inte känns så motigt att ge sig ut i bara träningskläder till Friskis i kväll när jag planerat att köra ett spinningpass. Det finns nästan alltid något bra med allt som är och allt som händer, bara man vänder och vrider på det lite.

Och på tal om träning och att det faktiskt är december – minns ni min utmaning 183 motionspass 2013? Jag tänkte jag skulle köra en repris 2014, vill du hänga på? Kommentera gärna detta inlägg i så fall så jag vet om det är många som är på den här gången. Hoppas det!!! Den 1 januari kör vi igång 2014 års utmaning – häng på och säg till alla du känner att de ska anmäla sig också, ju fler vi blir desto roligare! 🙂

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i 183 motionspass 2014, Träning. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till 183 motionspass 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.