Foto,  Ur vardagen

Julkonserten

ljusenkörenÅh, en sån höjdargrej det var att gå på Capio Husläkarnas julkonsert i Kungsbacka kyrka igår! På första bänk satt vi och vi fick njuta av helt underbar sång och vacker musik. Magiskt!

Det spelades gitarr, trombon, piano och kyrkorgel och det bjöds på både kör- och solosång; stämsång, manlig kör och barn- och ungdomskör. En och annan tår letade sig upp ur mina tårkanaler under timman i kyrkan och jag blev väldigt berörd. Tack snälla kören, ni förgyllde verkligen andra advent för mig.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.