Foto,  Ur vardagen

What goes around comes around

ljusInnan vi åkte in till Göteborg igår hade vi lite förfest hemma och vi fick en present. Fantastiskt gulligt måste jag säga. Och nu har jag också fått ett tydligt bevis på att ”what goes around comes around” verkligen är sant.

Jag köpte precis sådana här ljuslyktor till en väninna när hon fyllde år härom veckan för att jag tyckte att de var så söta. Jag brukar ofta köpa och ge bort sånt jag själv gillar och skulle bli glad över att få. Och nu har vi alltså fått två egna lyktor. Sånt gör mig glad.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.