Ur vardagen

Nästa gång kör jag på ugglorna

Igår var det som sagt var dags för julfest med makens och numera även sonens jobb. Det var julbord och ösig show på Trägår’n och Tommy Nilsson, Sara Löfgren och Peter Jezewski bl a rockade loss riktigt ordentligt. Och så här såg klänningen ut som jag införskaffat kvällen till ära. (Lovade visa mamma. (-; )

dress
dress2Foto: Lars Rambäck

Det var en riktigt, riktigt trevlig kväll och jag är glad och tacksam över allt som hände och för alla härliga människor jag fick träffa igår; gamla som nya bekantskaper.

Och för dig som följer mig via Instagram: du vet ju att jag hade beslutsångest angående vilka örhängen jag skulle ha igår kväll. Valet föll som synes på de här snyggingarna men jag kan meddela att jag inte behöver ha samma dilemma nästa gång; jag kom bara hem med ett örhänge i natt. Då vet man att festen varit bra. 🙂 Så nästa gång kör jag på ugglorna då alltså… 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.