Nästa gång kör jag på ugglorna

Igår var det som sagt var dags för julfest med makens och numera även sonens jobb. Det var julbord och ösig show på Trägår’n och Tommy Nilsson, Sara Löfgren och Peter Jezewski bl a rockade loss riktigt ordentligt. Och så här såg klänningen ut som jag införskaffat kvällen till ära. (Lovade visa mamma. (-; )

dress
dress2Foto: Lars Rambäck

Det var en riktigt, riktigt trevlig kväll och jag är glad och tacksam över allt som hände och för alla härliga människor jag fick träffa igår; gamla som nya bekantskaper.

Och för dig som följer mig via Instagram: du vet ju att jag hade beslutsångest angående vilka örhängen jag skulle ha igår kväll. Valet föll som synes på de här snyggingarna men jag kan meddela att jag inte behöver ha samma dilemma nästa gång; jag kom bara hem med ett örhänge i natt. Då vet man att festen varit bra. 🙂 Så nästa gång kör jag på ugglorna då alltså… 

2 kommentarer till ”Nästa gång kör jag på ugglorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *