Foto,  Ur vardagen

Det snöar…

snowdayIdag har jag mycket att berätta och visa och jag hoppas att det blir mer att berätta om och visa efter ikväll; då jag ska på julkonsert…

Det snöar här idag. Ordentligt. Och det är så mysigt att sitta här inne, dricka värmande kaffe med tända ljus och se hur hela världen blir alldeles vit utanför. Det är så vackert.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.